Butik Hotel Su Sergenti - Villasimius

Hiji hotél kalawan animasi, haté jeung karakter.

Su Sergenti mangrupikeun Hotel Butik munggaran di Villasimius.

Ngaranna dicokot tina pasir tempat panonpoé naék di kajauhan. Hotél Su Sergenti nangtung kaluar pikeun milik hiji dimensi sagala sorangan, kalawan pesona villa badag vacationer kulawarga.

L'Hotel, di jalan nu nuju ka laut, ngan 800 méter ti pantai paling geulis di Villasimius di jantung tina Kawasan Konservasi Laut, Mibanda lokasi idéal pikeun ngahontal jeung leumpang pikaresepeun, jadi puseur kampung,duanana pantai. Genah hotél, wilujeng sumping hiji imah, nu particularity of a tinggal husus.

Butik Hotel Su Sergenti - The kamar

Ngagambarkeun kaanggunan sareng konsép tempat tinggal liburan ekslusif di lokasi sisi laut, parabotan kamar urang, aranjeunna nelepon deui warna sayah pasir jeung laut. Unggal jéntré geus diurus, sahingga sémah salawasna neuleumkeun diri, dina rarasaan libur, malah dina lingkungan welcoming tina struktur.

Hotél sareng kolam renang, rélaxasi kalawan pintonan laut

Kolam renang sareng pandangan laut, nestled diantara tangkal korma jeung bougainvillea on téras hotél, éta kawas bagéan leutik laut nu nyokot alih suasana aheng, sayah jeung swasta, nu ciri Hotel Butik Su Sergenti.​

Ristorante Bistrot & Bar

Réstoran Le Grill kami, dipikawanoh tur renowned, dirobah jadi a réstoran bistro kalawan ukur 30 korsi, di beranda di tengah kebon dikurilingan ku bougainvillea sareng melati pikeun ngajamin anjeun langkung tenang.
Masakan salawasna ngagunakeun bahan baku freshest, éta diideuan ku laut, jeung ai rasa leuwih has tina tradisi Sardinia revisited.
Parabot ngeunteung atmosfir kalawan rasa aheng nu characterizes sakabéh hotél, dimana panalungtikan sarta perhatian ka jéntré ngajadikeun eta unik, teu resmi, nice jeung sayah.

Hotél Su Sergenti - pantai swasta

Leumpang tataranjang suku dina pantai jeung keusik bodas rupa jeung laut jeung sarébu nuansa biru, ngojay dina cai jernih kristal kalawan cakrawala sajajalan, ngambekan hiliwirna angin ngahiliwir jeung seungitna laut. Sumuhun urang gaduh Dina Sersan, Anjeun tiasa ngalaman sagala émosi unforgettable ieu, hatur nuhun kana spasi ekslusif ditangtayungan pikeun sémah urang dina éndah spiaggia di Simius, di Kawasan Perlindungan Laut Capo Carbonara, ngan 800 méter ti Hotel.

PERHATOSAN DETAIL

Asih perhatian ka unggal jéntré. Ti parabotan dina kelir haneut jeung nuansa bodas, bulao lampu sarta beige, ka tatangkalan jeung kembang dimana-mana.

somah jeung kahadean

Staf kami sok siap ngadangukeun sareng minuhan kabutuhan anjeun kalayan kasadiaan sareng kahadean.

rélaxasi jeung pelesir

Silaturahmi ogé dikirimkeun ngaliwatan sarapan isuk, sarta kami di on Su Sergenti, urang ngurus husus eta.

Tentang Kami

Sarapan variatif jeung loba pisan, harta sareng lokasi anu saé ...

10 Séptémber

Permata leutik

Dipilih sanggeus panalungtikan taliti, hotél dikonfirmasi kesan alus teuing munggaran nampi ti loka jeung ulasan. Lokasina saé, satengahna antara daérah pejalan kaki Villasimius sareng pantai Simius…

Suasana gaya oriental anu saé kalayan seueur rasa. sarapan geulis di wewengkon kolam renang. Pantai pribadi anu indah di daérah anu sepi sareng lega ...

04 Agustus

Disarankeun pisan

hotél sabenerna butik a , strategis diposisikan duanana dina hubungan jeung puseur Villasimius jeung pantai swasta 800 méter jauh jeung nyanghareup laut éndah. Perabotan asli sareng ngeunah, nu nyiptakeun atmosfir haneut tur welcoming di unggal lingkungan. Sarapan hebat dilayanan di taman...

Sadaya palayanan anu ditawarkeun saé sareng staf anu profésional sareng bageur, panarimaan dalla, kana jasa kamar, ka réstoran alus teuing ...

12 Juni

Luar biasa

Dina kecap, hotél éndah!!! Ngabagéakeun pisan, Éta leres-leres lingkungan santai anu dikurilingan ku alam anu kuring resep, staf pisan bageur, teu nyebut kamar fabulous, kabersihan impeccable sarta perhatian ka detil,kolam renang éndah,kumaha carana ngadamel sarapan sorangan ....